Δραστηριότητες

Κύθνος…το νησί της απλότητας και της θερμής φιλοξενίας. Το νησί με τις 100 παραλίες και την απίστευτη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Μερικές από τις δ ραστηριότητες που διατίθενται στο νησί και μπορείτε να απολαύσετε είτε με φίλους είτε πιο μοναχικά είναι οι παρακάτω: 

Κατάδυση

Η Κύθνος έχει έναν υπέροχο βυθό ο οποίος αναμένει να εκπλήξει τους επισκέπτες του. Με τη βοήθεια έμπειρων οδηγών και τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορείτε με ασφάλεια να απολαύσετε μία βόλτα στο μπλε της Κύθνου.

Κανό – Καγιάκ

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε ένα δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τότε μία εμπειρία κανό ή καγιάκ ίσως είναι η ιδανική για εσάς. Αισθανθείτε την αλμύρα του Αιγαίου με διασκεδαστικές στιγμές στη θάλασσα και κρατήστε τις ζωντανές με πολλές φωτογραφίες.

Πεζοπορία

Μία εξαιρετική επιλογή εκγύμνασης του σώματος και παράλληλα άμεσης επαφής με τη φύση της Κύθνου είναι η πεζοπορία. Μέσα από τα μονοπάτια – διαδρομές που προορίζονται για πεζοπορία μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές και τα χωρουδάκια του νησιού. 

Φροντίδα ζώων

Μία επίσης πρωτότυπη δραστηριότητα κατά τους χειμερινούς μήνες είναι η επίσκεψη στα κτήματα όπου εκτρέφονται τα ζώα μας. Εκεί μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές τρυφερότητας ταΐζοντάς τα και βοηθώντας στο άρμεγμά τους.